abs-logo2
logo_blokjes

Bel ons nu

050 30 19 70

Traditionele herstelling

Hoe snel ook alles evolueert met nieuwe technieken van herstellen zijn er toch steeds nog schades die op de klassieke manieren dienen hersteld te worden door onze vakmensen.

Richten en meten

De wagen wordt op de richtbank geplaatst en terug naar zijn oorspronkelijke vorm terug gebracht en dit allemaal volgens de voorgeschreven specificaties van de fabrikant.

Plaatwerk

Plaatwerk is een specialisatie tak in de carrosserie, hier worden de deuken zo goed mogelijk naar de juiste vorm gebracht  om dan met een minimum aan plamuur de juiste vorm terug te krijgen van het paneel.

Spuitwerk

Bij beschadigingen van uw lak is het onvermijdelijk om deze te spuiten.
Dankzij ons modern kleurenlabo kunnen wij alle kleuren meten aan de hand van een spectrometer en mixen wij de juiste kleur in Sikkens watergedragende lakken wat tevens ook bijdraagt aan een milieuvriendelijk proces.

 

Uitlijnen wagen

Een juiste wielgeometrie is belangrijk voor een goede baanligging van de wagen alsook voor de slijtage van uw banden.
Na een ongeval of u bent tegen de stoeprand aangereden kan met een wieluitlijning snel de wiel- en assenstand gecorrigeerd worden.
Zo vermijd u een snelle of verkeerde bandenslijtage.

Autoruiten vervangen

Een voorruit kan niet altijd hersteld worden, hier vervangen wij de voorruit. U kan bij ons terecht voor alle type ruiten van alle automerken.