abs-logo2
logo_blokjes

Bel ons nu

050 30 19 70

Small to Medium Area Repair Technics

Smart repair is een budget- en milieuvriendelijke herstelmethode voor het herstellen van kleine schades zoals krassen, steenslag of hagelschade.
Deze manier van herstellen is ecologisch en duurzaam door minder gebruik te maken van wisselstukken en verfproducten maar toch behoud uw wagen zijn topkwaliteit.

 

Spot repair

Een spot repair wordt gebruikt om lokale lakschade te herstellen. Voorwaarde is wel dat de lakschade niet groter is dan een handpalm en is ook afhankelijk van de schadelocatie.

Uitdeuken zonder spuiten

Aan de hand van specifieke technieken slagen onze specialisten er in om kleine deukjes uit het koetswerk te halen en dit zonder het paneel te spuiten.

Kunststof herstellen

Dankzij nieuwe technieken in het herstellen van kunststof kunnen wij op een snelle, duurzame en kwaliteitsvolle manier een oplossing bieden voor het herstellen van bijvoorbeeld een gescheurde bumper.

Autoruiten herstellen

Een sterretje in de voorruit kan via een harsinjectiemethode zo goed als onzichtbaar gemaakt worden. En bovendien is ze weer even sterk als voordien.
 

Velg herstellen

Velgen met borduurschade of aantasting door zout in de wintermaanden kunnen bij ons hersteld worden. Uw herstelde velgen maken de "stijl" van uw wagen af.

Koplamp herstellen

Koplampherstellingen biedt een perfecte oplossing voor het herstellen van kleine krassen. Via nieuwe technieken blijft de kwaliteit van uw koplamp gewaarborgd.
Is het glas van van de koplamp wazig ? Ook dit kan aangepakt worden.

Polieren

Wanneer er oppervlakkige krassen op het koetswerk zijn kunnen wij deze polieren. Door te polieren keert de diepteglans terug.